FA-cupfinalen för damer på Wembley

Boka en resa till damernas FA-cupfinal

Att se en match på Wembley i London är en dröm för de flesta fotbollssupportrar. Nu har du chansen att få uppleva en cupfinal på den engelska fotbollens kultplats. Häng med till London i vår och se damernas FA-cupfinal live på Wembley Stadium.

Som första svenska sportresebyrå erbjuder Nickes.Com från och med i vår resor med damfotboll som huvudingrediens. En av höjdpunkterna på den fronten är förstås damernas FA-cupfinal på Wembley 4 maj.

Förhoppningsvis får vi se någon eller några svenska landslagstjejer i aktion på den klassiska arenan. I Chelsea huserar exempelvis trion Hedvig Lindahl, Jonna Andersson och Magdalena Eriksson, medan Jessica Samuelsson spelar för deras London-rival Arsenal.

Eftersom alla dessa tjejer spelar i topplag är det högst sannolikt med blågul representation i matchen på Wembley. Oavsett vilket blir FA-cupfinalen garanterat en stor fotbollsfest. Få andra arenor i världen rymmer så mycket historia, dramatik och minnesvärda ögonblick som just Wembley.

Ta med kompisarna, familjen eller varför inte lagkamraterna till London i vår. Shoppa, roa dig, upplev den brittiska huvudstadens många sevärdheter och framför allt – bocka av den engelska fotbollens mekka på din bucketlist …

Anmäl ditt intresse för FA-cupfinalen

Ring 036-14 14 43, maila sales@nickes.com för snabb och personlig service.
Vi är specialister på fotbollsresor!